Условия за Ползване, Връщане или Замяна


Следните правила, съдържащи се на тази страница, са задължителни за всички посетители и Клиенти на уебсайт Интернет магазин www.demar.bg, накратко наричан по-долу www.demar.bg

Те могат да бъдат актуализирани с течение на времето и публикувани тук без предварително известие до Вас. Желателно е да ги преглеждате периодично. 


Съдържание на Уебсайта и информация за авторските права 
Вие се съгласявате да не възпроизвеждате, разпространявате, продавате, препродавате или използвате за някакви търговски цели на съдържанието на Уебсайта. Вие се съгласявате да не се намесвате и да не нарушате услугите на Уебсайта, системите за сигурност или съдържанието му. Моля, уверете се, че преди направата на поръчка, че сте проверили спецификациите и съвместимостта на продуктите, които поръчвате.


Вашият профил 
Използване на Уебсайт или някои раздели на Уебсайта имат опция за създаването на потребителски профил. Ако направите регистрация и използвате този Уебсайт, сте отговорни за поддържането на поверителността на Вашия профил и парола, за ограничаване на достъпа до Вашия компютър, и сте съгласни да поемете отговорност за всички действия, които се случат с профила и паролата Ви. Ако имате подозрения, че е нарушена сигурността на Вашия потребителски профил, моля, уведомете администратора на Уебсайта възможно най-скоро. 

www.demar.bg не носи отговорност за никакви вреди, които могат да възникнат от неоторизирано ползване на Вашия потребителски профил. 


Ограничена отговорност 
Уебсайтът и фирмата, която го администрира, в никакъв случай няма да носят отговорност към ничия страна по каквито и да било преки, косвени, случайни, специални, наказателни вреди от използването на този Уебсайт или от използването на хипервръзки към други сайтове, включително, но без ограничение за загуби, разходи за подмяна, прекъсвания на работа, загуба на данни или щети, произтичащи от използването на или доверяването на настоящата информация. 


Наличност на Уебсайта 
www.demar.bg си запазва правото да прекрати, промени, спре или премахне временно или постоянно, всеки аспект на Уебсайта, включително всички функции на Уебсайта, по всяко време и без предизвестие. Вие се съгласявате, че www.demar.bg не носи отговорност към Вас или към трета страна за никоя изменение, спиране или прекратяване в Уебсайта (или на части от него). 


Обслужване на клиенти 
Запазваме си правото да не обслужваме клиенти, за които подозираме, че са попълнили невярна и неточна лична и контактна информация. Запазваме си правото да изтриваме клиентски профили, които очевидно са попълнили неточна и невярна информация за себе си, адреса си, адреса за доставка или начините за контакт.  Запазваме си правото да не изпълняваме поръчки към потребители, които системно отказват поръчки. 


Информираност преди поръчка 
Нашите потребители имат право да знаят всички данни за продукта преди да направят покупка. Ние се стараем да публикуваме цялата информация за всеки наш продукт, за да можете да направите информиран избор. Все пак, ако сме пропуснали да спомене информация за конкретен продукт или желаете да направите запитване относно негова характеристика, опции, материали, поддръжка, аксесоари или допълнителни пособия, моля, не се колебайте се свържете с нас , за да Ви дадем възможно най-точен отговор, според нашата информираност. 


Кои лица могат да правят поръчки 
Закупуването на продукти чрез сайта ни може да се извършва единствено от лица над 18-годишна възраст. Лица ненавършили пълнолетие или поставени под запрещение нямат право да извършват покупки. 


Родителски и настойнически контрол 
Въпреки че сайтът забранява използването му от лица под 18 години или поставени под запрещение, е възможно такива лица да правят поръчки и плащания, давайки невярна или неточна информация за себе си. В такива случаи Уебсайтът не е отговорен за действията на малолетните и непълнолетните лица и тези, поставени под запрещение, а отговорността е единствено на техните настойници и родители. Уебсайтът съветва родителите и настойниците да предприемат необходимите действия, ако не желаят да бъдат отговорни за поръчаните и/или платена продукти от сайта.


Цени и валути 

Според българското законодателство в България може да се използват само български лева за плащания. Плащанията за всички продажби през сайта, независимо от начина на плащане, се извършват само в националната валута с наложен платеж към куриеска фирма ЕКОНТ.
Цените ще бъдат обявени в българската национална валута, но е възможно да бъдат показвани и в други валути, с цел улеснение на чуждестранните ни клиенти. Цените на сайта са крайни (с включен ДДС и всички други приложими данъци). Начинът на работа на Уебсайта съответства се контролила и сеответства на изиксванията на КЗП (https://kzp.bg).


Всяка поръчка се изпраща задължитено с опция ПРЕГЛЕД и ТЕСТ, преди залащането към куриерската фирма. След заплащането на поръчката ЕКОНТ издава съответният касов бон за получената сума с наложен платеж от Клиента.


 1.Връщане или замяна

       1.1. Връщането или замяна се извършват след попълнена от Клиента онлайн форма заявка тук или на посочения адрес за кореспонденция obuvki365@gmail.com

           

             Заявката за връщане или замяна трябва да съдържа:

             -  номер на поръчка,

             - три имена по лична карта на Клиента

             - информация за връщане или желан размер за замяна

             Ще получите отговор по е-мейл при първа възможност в рамките на 1-2 работни дни.


      2. Клиентът има право да откаже получаването на заявената за покупка от него стока, както и да върне същата за замяна в срок от 14 дни, когато тя му е доставена при едно от следните условия:

      2.1. Доставената стока явно не съответства на заявената за покупка от Клиента и това може да се установи чрез обикновения й преглед.

      2.2. Цената, която Клиентът следва да заплати за стоките, не съответства на дължимата цена. Окончателната цената за доставка, се определя в офис на ЕКОНТ или от куриер на ЕКОНТ.

     2.3. При несъответствие между заявената за покупка и доставената стока, което не е било възможно да бъде установено в момента на доставката. 

 

     3. При несъответствие между заявената за покупка и доставената стока Клиентът има право в срок от 14 дни, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне получените артикули. Интернет магазин www.demar.bg възстановява всички суми, получени от потребителя, включително разходите за доставка.

 

     4. Клиентът има право да заяви подмяна на размер, цвят или артикул, фигуриращ в първоначалната му поръчка в срок не по-дълъг от 14 дни от датата на получаване на поръчката. Разходите са за семтка на Клиента в двете посоки.

 

     Транспортните разходи за връщане и замяна са за сметка на Клиента, освен в случаите когато: 

         - е установен фабричен или транспортен дефект, възпрепятстващ употребата на продуктите при тяхното правилно предназначение.

         - получената стока явно не съответства на заявената в поръчката

         - изпратен от нас грешен номер, артикул или цвят 

         - грешката е настъпила в резултат на наша вина


    5. Адрес за връщане или замяна на продукти: гр. София, офис на ЕКОНТ , до ПОИСКВАНЕ в офис Младост - Младост 3, телефон 0898-714671, получател demar.bg


    5.1.1.   Продуктите следва да са в същия вид в който са получени, оригинална опаковка, с оригинални етикети, придружени от оригиналните документи и касов бон.  


    5.1.2. Когато връщането на продукт е за сметка на www.demar.bg - това става задължително с куриерска фирма ЕКОНТ, а НЕ с произволно избран куриер от клиента.


    5.1.3. Връщането или замяня на артикули и възстановяването на сумата се допуска единствено при спазени условия от т. 5.1.1.

 

       6. Връщане на суми - по банкова сметка 

             Връщането на платени от Клиента суми се извършва ЕДИНСТВЕНО по БАНКОВ ПЪТ след попълнена ЗАЯВКА за ВРЪЩАНЕ, изпратена на посоченият от www.demar.bg електронен адрес за кореспонденция obuvki365@gmail.com


           
Заявката за изплащане трябва да съдържа:

              - номер на поръчка

              - три имена по лична карта

              - лична банкова сметка на клиента, на която да бъде възстановена заплатената от Клиента сума за стоката

        Ще получите отговор по е-мейл при първа възможност в рамките на максимум 1-2 работни дни.       7. Срок за възстановяване на суми платени с наложен платеж.
          - Съгласно разпоредбите на ЗЗП,  възстановяването се извършва в срок до 10 дни от датата, на която Клиентът е упражнил правото си на връщане на стоката. 
       


       8.  www.demar.bg не носи отговорност при попълнени неверни данни по време на регистрация, както и във формулярите за възстановяване на суми, от които може да произтече забавяне на срока за възстановяване или възникване на други неудобства за Клиента.       9 ВАЖНО е да отбележим:
- Ботушите или апреските следва да се използват спорез сезона и предназвачението им
- Апреските са предназначени за употреба през зимата - при сух студ или сняг.  
- Апреските не пропускат вода или киша до нивото на гумираното ходило. Всички апрески  е възможно да пропуснат влага при есктремна или продължителна употреба в локви, река, планина, игра или силно дълждовно време. 
-  Моля обърнете внимание: Основната функция на апреските е термална защита на краката през студените дни. При продължителна употреба на апреските в топли помещения (на работното място, кино, други) или при проблем с изпотяване на краката - е възможно да се появи конденз вътре в обувките причиняващ влага. 
При силен дъжд - препоръчваме употребата на гумени ботуши ДЕМАР - които са 100% водоустойчиви.


---------------------------------------------------------------------------------------------------------


- Изпращаме по ЕКОНТ с опция  "ПРЕГЛЕД и ТЕСТ"  (преди заплащането на поръчката  към куриера ЕКОНТ)


Интернет Магазин:  WWW.DEMAR.BG 
Е-МЕЙЛ: obuvki365@gmail.com