Често задавани въпроси:

Отстъпки:    При покупка на 2 или повече продукта (от един или различни артикули) - ще получите допълнително - 10% отстъпка. 
Отстъпката 10% важи при закупуването на 2 или повече чифта с една и съща поръчка.

Често задавани въпроси:
 
1.  Имате ли налична таблица с размери?
Уважаеми клиенти, www.demar.bg Ви предлага голямо разнообразие на обувни изделия, произведени от DEMAR. В описа на всеки продукт е публикувана таблица с измерени от нас размери.   

2.  Как мога да разбера, кога поръчката ще ми бъде доставена?
Обикновено поръчки получени в РАБОТЕН ДЕН до 16,00 часа  - се изпращат в същия РАБОТЕН ден. Ще получите уведомление по е-мейл  относно данни за поръчката и точен ден на изпращане и номер на товарителница от Еконт.

3.  Ако съм направил поръчка и желая да ми бъде доставен и друг артикул мога ли да ги поръчам едновременно?
Ако вече сте завършили заявката си и в рамките на същия ден сте избрали и друг артикул, стига да е преди 16 часа, ние ще ви ги изпратим в една пратка. Ако втория продукт покрива сумата за БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА (49лв) , ще Ви ги изпратим без да плащате куриерските услуги. 
В случаите, които искате да върнете даден артикул, тъй като Вие не сте съобразили Вашия размер или друга причина, стойността на транспорта се поема от Ваша страна в двете посоки. 

4.  Тест и Преглед
Всяка поръчка се изпраща задължитено с опция ПРЕГЛЕД и ТЕСТ, преди залащането към куриерската фирма. След заплащането от Клиента ,  ЕКОНТ издава съответният касов бон за получената сума с наложен платеж ППП от Клиента.


5.  Пропускат ли Гумените Ботуши или Апрески DEMAR вода:
За повече информация - тук

6.  Условия за Ползване, Връщане, Рекламации
За повече информация - тук
 

7.  Начин на доставка и изпращане
За повече информация - тукЗабелжки:
Цялата налична информация  за даден артикул е публикувана и актуализирана в сайта (налични размери, размери на ходилата или  дължина на стелките). 
Моля изпращайте Вашите поръчки ЕДИНСТВЕНО през он-лайн системата на Интернет магазина. 
Поръчките могат да се правят  за улеснение и без да е нужно да имате регистрация в сайта!
С цел избягване на грешки - НЕ ПРИЕМАМЕ поръчки направени по телефон или е-мейл !
..........................................................................................................
При спор, който не може да бъде решен съвместно с избрания онлайн магазин, можете да използвате сайта ОРС.
Всички продукти в страницата подлежат на актуализация. Информацията в страницата може да бъде променяна по всяко време, като не е задължително промените да бъдат анонсирани в страницата.
При проблем при връзка с нас по телефон  или почивни дни  (относно информация за замяна или връщане на поръчан артикул, при отмяна на направена поръчка,  или други въпроси/коментари)  - моля изпратете е-мейл на адрес:   obuvki365@gmail.com


Направете своята  "КОМБИНАЦИЯ"  и спестете: при поръчка с покупка на 2 или повече продукта  - получавате допълнително промо 10% отстъпка  (върху общата сума на поръчаните продукти).
         


 


 Официален Интернет Магазин на ДЕМАР в България

За контакт:  E-MAIL:  Obuvki365@gmail.com  

  

      

    Харесайте ни в Facebook